Робота ОАСК у воєнний час: у квітні до суду надійшло понад 2000 вхідної кореспонденції

15:10, 2 мая 2022
Судді ОАСК продовжують виконувати покладені на них обов’язки в умовах воєнного стану, зокрема, за квітень було винесено майже 2,5 тис. процесуальних документів.
Робота ОАСК у воєнний час: у квітні до суду надійшло понад 2000 вхідної кореспонденції
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У квітні 2022 року Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано понад 2,2 тис. вхідної кореспонденції та матеріалів, що надійшли поштою або були подані громадянами особисто. Зокрема, це адміністративні позови, клопотання, заяви та інші документи. Про це повідомила пресслужба суду.

«Протягом місяця автоматизованою системою документообігу суду здійснено розподіл 482 справ. Працівниками канцелярії суду підготовлено та скеровано до судів вищих інстанцій - Шостого апеляційного адміністративного суду та Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду загалом 257 справ.

Судді ОАСК продовжують виконувати покладені на них обов’язки в умовах воєнного стану, зокрема, за квітень було винесено майже 2,5 тис. процесуальних документів, серед яких, окрім рішень у справах, ухвали про відкриття провадження у справах, залучення третіх осіб, роз’яснення судового рішення, заміну сторони виконавчого провадження, встановлення контролю за виконанням судового рішення та інше», — сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, в ОАСК повідомили, як дізнатися стан розгляду адміністративної справи.

Подписывайтесь на наш telegram-канал t.me/sudua и на Youtube Право ТВ, а также на нашу страницу в Facebook и в Instagram, чтобы быть в курсе самых важных событий.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України