Председатель ВССУ поздравил соотечественников с Днем Конституции Украины

15:37, 28 июня 2014
Председатель Высшего специализированного суда Украины по рассмотрению гражданских и уголовных дел Борис Гулько поздравил соотечественников с Днем Конституции Украины.
Председатель ВССУ  поздравил соотечественников  с Днем Конституции Украины
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Председатель Высшего специализированного суда Украины по рассмотрению гражданских и уголовных дел Борис Гулько поздравил соотечественников  с Днем Конституции Украины.

С текстом поздравления можно ознакомится ниже.

Шановні співвітчизники!

Щиро вітаю усіх із визначним державним святом – Днем Конституції України!

 18 років тому  Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави, прийняла  Конституцію, яка стала основою для розбудови України як незалежної демократичної держави і повноправної учасниці світового співтовариства. Відтоді цей день увійшов в історію нашого суспільства як державне свято і з нього почався відлік розвитку української державності.

Сьогодні перед нами безліч викликів, але будь-які труднощі роблять нас сильнішими та доводять незламність нашої волі і віри у світлі ідеали. І тепер, коли Україна довела, що має силу консолідованої нації, час кожному переосмислити своє ставлення до країни, до людей і до себе. Переосмислити і перезапустити країну.

Переконаний, що конституційні зміни, над якими зараз працюють і які активно обговорюються, будуть надійною гарантією забезпечення прав і свобод людини, принципів верховенства права.  Тому ми з вами сподіваємось, що всі задекларовані Конституцією права та свободи поступово стануть нормою життя громадян України.

В жодній країні шлях демократичного розвитку не був легким, тож наберімося терпіння та віри в те, що з часом українці житимуть у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буде назвати правовою європейською державою. Ми завжди маємо пам’ятати про той шлях, який наша держава подолала заради забезпечення конституційних прав та свобод кожного громадянина.

У цей непростий час бажаю всім нам міцного здоров’я, мирного неба над головою, віри в краще майбутнє України!

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси