Опублікований аналіз стану здійснення правосуддя у кримінальних провадженнях і справах про адміністративні правопорушення у 2019 році

08:00, 11 апреля 2020
Верховний Суд опублікував статистичні дані за 2019 рік.
Опублікований аналіз стану здійснення правосуддя у кримінальних провадженнях і справах про адміністративні правопорушення у 2019 році
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховний Суд опублікував аналіз стану здійснення судами загальної юрисдикції правосуддя у 2019 році, підготовленими на основі опрацьованих статистичних даних Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду, Великої Палати Верховного Суду, Державної судової адміністрації України, офісу Генерального прокурора, Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства юстиції України. Відповідні матеріали оприлюднила прес-служба ВС.

В аналітично-статистичних матеріалах висвітлено рух та результати розгляду справ і матеріалів кримінального судочинства та про адміністративні правопорушення, а також щодо засуджених осіб і застосовані до них види покарання.

Окремо проаналізовано оперативність та якість розгляду судами справ і матеріалів кримінального судочинства, розгляд кримінальних проваджень про злочини, вчинені неповнолітніми чи за їх участю, про злочини, вчинені організованими групами та злочинними організаціями, а також розгляд справ про порушення Правил дорожнього руху в порядку Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нижче наводимо два матеріали, опубліковані Верховним Судом.

1. Стан здійснення правосуддя у кримінальних провадженнях та справах про адміністративні правопорушення судами загальної юрисдикції у 2019 році.

2. Аналіз стану здійснення правосуддя у  кримінальних провадженнях та справах про адміністративні правопорушення судами загальної юрисдикції у 2019 році.

Раніше «Судово-юридична газета» публікувала 13-й огляд практики Європейського суду з прав людини.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.  

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду