Народила двійню і випала з вікна: у столиці сталася трагедія

07:45, 23 октября 2018
За фактом загибелі молодої жінки розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.
Народила двійню і випала з вікна: у столиці сталася трагедія
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У столиці 21 жовтня стався страшний інцидент – з вікна палати на 7 поверсі пологового будинку випала 32-річна жінка. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції столиці.

«Вчора вночі до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що з вікна будинку на вулиці Багговутівській випала жінка», - сказано у повідомленні.

За адресою негайно прибули екіпажі патрульних поліцейських та слідчо-оперативна група районного управління поліції. На місці події лікарі констатували смерть жінки, яка кілька днів тому народила двійню. Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

За фактом загибелі породіллі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють обставини і причини цієї трагічної події.

Нагадаємо, що раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Дніпрі чоловік скоїв суїцид в день свого весілля. Чоловіка знайшли повішеним. Друзі загиблого викликали поліцію і швидку допомогу. Загиблий одружився і ввечері він, разом з товаришами, святкував цю подію. Далі, за словами дружини померлого, чоловік вийшов покурити і не повернувся.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки