На екс-члена Вищої ради юстиції Сергія Сафулька вчинено напад

12:16, 30 октября 2018
За фактом розбійного нападу було відкрито кримінальне провадження.
На екс-члена Вищої ради юстиції Сергія Сафулька вчинено напад
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На адвоката Сафулька Сергія Федоровича та його дружину в ніч на 25 жовтня був вчинений розбійний напад. Про це повідомляє прес-служба Ради адвокатів Волниської області.

За фактом даного розбійного нападу було відкрито кримінальне провадження. Досудове розслідування проводить Луцьке районне відділення поліції Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області.

«Представляючи адвокатів регіону відповідно до п.1 ч.4 ст. 48 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», Рада адвокатів Волинської області контролюватиме хід досудового розслідування по кримінальному провадженню про вчинення правопорушення щодо адвоката Сафулька С.Ф. та сприятиме в забезпеченні захисту інтересів потерпілих у даному провадженні», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в ніч з 30 вересня на 1 жовтня було скоєно напад на будинок, де проживає суддя Деснянського районного суду Києва Наталія Буша. Сам будинок розташований в Печерському районі столиці і належить батькам судді. Двоє нападників, озброєних вогнепальною зброєю, вдерлися в приватне домоволодіння і зажадали від сім'ї віддати гроші та інші цінності. Чоловікові судді при цьому прострелили обидві ноги.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва