Масова бійка і стрілянина у Херсоні: всі подробиці

03:00, 2 ноября 2018
Один молодик отримав вогнепальне поранення. Одного учасника бійка затримали.
Масова бійка і стрілянина у Херсоні: всі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Молодика з вогнепальним пораненням ушпиталили з місця масової бійки у Херсоні у середу, 31 жовтня. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Херсонської області.

Масова бійка молоді сталася неподалік херсонського парку Слави. На момент прибуття патрульних учасники бійки розбіглися, один втік на авто Renault Laguna. Залишилися лише очевидці та поранений молодик. Останньому надали першу допомогу, з місця пригоди його забрала швидка.

Також на місці копи знайшли кілька гільз.

Патрульні наздогнали зниклий легковик Рено, за кермом якого перебував 22-річний молодик, його передали слідчо-оперативній групі.

Нині триває з'ясування обставини пригоди. Про стан пораненого не повідомляється.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про стрілянину в Донецькій області. Біля Слов’янська невідомі відкрили вогонь з вогнепальної зброї по групі осіб, які, за попередніми даними, займалися вирубкою дерев. У результаті нападу п’ятеро чоловіків дістали вогнепальні поранення нижніх кінцівок.

Також ми повідомляли про стрілянину в Запорізькій області. Інцидент трапився 26 жовтня в місті Енергодар. Спочатку зловмисник вистрелив у свого знайомого в його ж квартирі, а потім утік з місця подій. Правоохоронці оперативно вирахували місцезнаходження чоловіка, але під час затримання від почав стріляти.

Також напередодні відбулася стрілянина поблизу бару в центрі Києва. Чоловік з дівчиною на дорогому авто заїхали на тротуар біля бару. На зауваження, що тротуар не є проїжджою частиною, вони вийшли із транспортного засобу і влаштували бійку, під час якої чоловік дістав пістолет і вистрелив своєму опоненту в ногу.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області