Побиття школярки у Дрогобичі: за справу взялися копи

08:30, 4 ноября 2018
У соцмережі Facebook користувачі почали поширювати відео побиття школярки.
Побиття школярки у Дрогобичі: за справу взялися копи
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 2 листопада, у соцмережі Facebook користувачі почали поширювати відео побиття школярки у Дрогобичі. Як повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, поліцейські встановили, що це відео було зняте у 2017 році, передає «Свідок».

Правоохоронці перевірили інформацію про побиття дівчини, яку виклали у соцмережу Facebook, та встановили учасників конфлікту, який трапився ще у серпні 2017 року.

«31 серпня 2017 року близько 16:00 в одному із закинутих приміщень на вул. Володимира Великого у місті Дрогобич 20-річна дрогобиччанка та її неповнолітня подруга запросили 15-річну місцеву жительку до будівлі, щоб «з‘ясувати» непорозуміння, яке напередодні виникло під час суперечки між двома дівчатами, які мешкають по сусідству», – вказано у повідомленні.

Під час конфлікту 20-річна дрогобиччанка побила 15-річну школярку. До поліції не надходило звернення від постраждалої чи її рідних, однак після публікації відео у соцмережі поліція розслідує цей інцидент.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що молодика з вогнепальним пораненням ушпиталили з місця масової бійки у Херсоні у середу, 31 жовтня. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Херсонської області.

Масова бійка молоді сталася неподалік херсонського парку Слави. На момент прибуття патрульних учасники бійки розбіглися, один втік на авто Renault Laguna. Залишилися лише очевидці та поранений молодик. Останньому надали першу допомогу, з місця пригоди його забрала швидка.

Крім того, біля Слов’янська Донецької області невідомі відкрили вогонь з вогнепальної зброї по групі осіб, які, за попередніми даними, займалися вирубкою дерев.

У результаті нападу п’ятеро чоловіків дістали вогнепальні поранення нижніх кінцівок. Усіх госпіталізували до лікарні.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей