Жорстоко вбив та підпалив: суд виніс вирок молодику

15:49, 5 ноября 2018
Хлопця визнали винним у скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.
Жорстоко вбив та підпалив: суд виніс вирок молодику
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі про вбивство, яке трапилося у січні 2017 року, передає прес-служба суду.

Суд встановив, що хлопець 1995 року народження прийшов до потерпілого із пляшкою горілки і вони на кухні його будинку почали вживати алкоголь. Раптово, через стан алкогольного сп’яніння між чоловіками виникла сварка. Після чого гість ножем наніс господареві 9 цілеспрямованих проникаючих ножових поранень у життєво важливі ділянки тіла.

Далі підозрюваний, з метою приховування злочину, облив будинок потерпілого нафтопродуктами та вчинив там підпал.

В судовому засіданні чоловік свою вину визнавав частково, та розповів, що оборонявся. Про підпал говорив, що той міг трапитися через сигарету, або непогашену свічку. Про те його слова суперечать показам свідків, які бачили як той вибігав із палаючого будинку.

Врахувавши матеріали справи суд визнав хлопця винним у скоєні злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, та визначив йому міру покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла в місцевому готелі трапився нещасний випадок. Клієнт готелю, піднімаючись на другий поверх, не втримав рівноваги і полетів сходами вниз. Травми виявилися несумісними з життям - чоловік помер ще до приїзду бригади «швидкої».

Крім того, Дніпропетровські поліцейські затримали жителя Херсонської області, який у лютому жорстоко вбив двох жінок. Жертвами 23-річного злочинця стали бабуся та її онука, жительки с. Чаплине Васильківського району на Дніпропетровщині. 

Додамо, у одному з населених пунктів Саратського району на Одеської області знайшли мертвою 16-річну дівчину. Вона повісилася у власному дворі. Тіло дівчини виявила одна з сусідок.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області