Вбивство дівчини під Харковом: всі подробиці НП

07:45, 6 ноября 2018
Наразі поліція розшукує вбивцю. Його прикмети: 35- 45 років, зріст 185 см, худорлява статура.
Вбивство дівчини під Харковом: всі подробиці НП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У лісосмузі смт Покотилівка Харківської області було знайдено тіло 15-річної дівчинки. Як відзначил експерти, її зґвалтували та задушили. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Слідчі проводять досудове розслідування за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч.1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом), ч.4 ст. 187 (розбій). Максимальне покарання за вчинення даних злочинів передбачає до 15 років тюремного ув’язнення із конфіскацією майна. Наразі поліцейські вживають усі необхідні заходи для затримання особи, причетної до вчинення тяжкого злочину.

«До скоєння вбивства може бути причетний невідомий чоловік, якого бачили 2 листопада 2018 року в період часу з 7:00 до 8:30 поблизу місця скоєння злочину в смт Покотилівка Харківського району Харківської області», - сказано у повідомленні.

Його прикмети: на вигляд 35-45 років, зріст 185 см, худорлявої статури, широкоплечий, був одягнений у болоневу куртку темного кольору, темні штани, можливо, мав при собі джинсовий рюкзак.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 3 листопада у Харківській області тіло школярки знайшли в лісосмузі в селищі Покотилівка. Заява про зникнення дитини надійшло до правоохоронців напередодні ввечері. Мешканка селища Бабаї Харківського району поскаржилася, що не може знайти свою 15-річну дочку. До пошуків дівчинки був задіяний весь особовий склад районної поліції.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області