Стрілянина на автомийці у Луцьку: під варту взяли екс-копа

03:00, 16 ноября 2018
Михайла Ількуна, жителя міста Києва, підозрюють у причетності до стрілянини.
Стрілянина на автомийці у Луцьку: під варту взяли екс-копа
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Декілька днів тому взяли під варту двох із 9-ти підозрюваних у стрілянині на луцькій автомийці. У середу, 14 листопада, у Луцькому міськрайонному суді Волинської області обирали запобіжний захід третьому підозрюваному. Про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

34-річного Михайла Ількуна, жителя міста Києва, підозрюють у причетності до стрілянини на автомийці у Луцьку.

Раніше Михайло працював у міліції старшим сержантом. Понад 5 років він патрулював вулиці Києва зі своїм незмінним напарником — конем на ім’я Бобер.

Однак уже сьогодні Михайло Ількун опинився на лаві підсудних. Прокуратура подала клопотання, щодо обрання запобіжного заходу — тримання під вартою протягом 60-ти діб. Правозахисник підозрюваного і сам підозрюваний наполягали на домашньому арешті.

"Мій підзахисний був затриманий фактично за місцем свого проживання, що підтверджує той факт, що він не мав на меті перешкоджати слідству та вчиняти будь-які дії, які зазначені в клопотанні. Було проведено ряд процесуальних дій, слідчих дій, в яких мій підзахисний брав активну участь, тобто всіма своїми діями намагається допомогти слідству в розкритті даного кримінального правопорушення", − розповів адвокат затриманого.

Зі слів Михайла Ількуна, його найняли як охоронця у місті Рівне. Хто саме найняв — не каже. Мовляв, потім вони поїхали в Луцьк, де й заночували. А вранці нібито надійшла вказівка їхати до автомийки на переговори і завдати фізичної шкоди співрозмовнику.

Хто координував ці всі дії, історія замовчує. Та попри всі доводи, за рішенням суду чоловік перебуватиме під вартою 60 діб.

До слова, Михайло Ількун вже третій із підозрюваних, кого взяли під варту.

Декілька днів тому такий же запобіжний захід обрали Тимуру Байрамову та Дмитру Нагайчуку.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про різанину зі стріляниною в Луцьку. Встановлено, що в результаті події одна людина загинула, ще двоє людей госпіталізовані. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці вживають усіх необхідних заходів для затримання правопорушників.

Також напередодні ми повідомляли про стрілянину на Березняках у Києві. Невідомий чоловік влаштував стрілянину. Відзначається, що неадекват посеред вулиці без причини почав стріляти.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки