Роман Труба та голова Генеральної інспекції нацполіції Франції обговорили формування ДБР

10:05, 16 ноября 2018
На зустрічі сторони обговорили декілька питань.
Роман Труба та голова Генеральної інспекції нацполіції Франції обговорили формування ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 15 листопада, керівництво Державного бюро розслідувань провело робочу зустріч головою Генеральної інспекції нацполіції Франції Марі-Франс Монеже-Гійомарк та радником з питань кримінальних розслідувань Консультативної місії Європейського Союзу Дмітріюсем Кумашовасем, передає прес-служба ДБР.

Під час зустрічі директор Державного бюро розслідувань Роман Труба розповів про формування нового правоохоронного органу, зокрема, проведення найбільш масштабного конкурсу в історії України.

«Щоб сформувати професійну команду ДБР, ми провели конкурс майже на 700 посад, на який кандидати подали близько 13 тисяч пакетів документів», — сказав він.

При цьому директор ДБР додав, що одним із пріоритетів Бюро є постійний професійний розвиток працівників.

Водночас Р.Труба звернув увагу на прогалини у законодавці.

«У Законі «Про Державне бюро розслідувань» відсутня посада оперуповноваженого, через що ми не можемо оголосити конкурси. На першому етапі будемо співпрацювати з оперативними підрозділами інших правоохоронних органів», — роз’яснив Роман Труба.

Наприкінці зустрічі голова Бюро наголосив, що результатом роботи ДБР стане не кількість кримінальних проваджень, а вироки у судах.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Державне бюро розслідувань оголосило конкурс на 11 посад у п’яти територіальних управліннях — Києві, Львові, Полтаві, Мелітополі, Хмельницькому, передає прес-служба Бюро.

Крім того, конкурсна комісія №2 завершила розгляд документів від кандидатів для участі в конкурсі на 74 посади у семи територіальних управліннях Державного бюро розслідувань.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду