Рада розгляне зняття недоторканності з нардепа Березкіна: онлайн-трансляція

11:52, 20 ноября 2018
На пленарному засіданні розглядають подання генерального прокурора.
Рада розгляне зняття недоторканності з нардепа Березкіна: онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховна Рада України на пленарному засіданні 20 листопада розглядає низку важливих питань, серед яких питання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата України Станіслава Березкіна, проект Закону про внесення змін до додатка №3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» щодо фінансового забезпечення Конституційного Суду України, проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо здійснення закупівлі продукції, робіт і послуг оборонного призначення за імпортом та законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного простору. Про це повідомляє прес-служба ВР.

Парубій оголосив до розгляду питання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата України Березкіна.

Подання до Ради надійшло від генерального прокурора України Юрія Луценко.

«Луценко відповів на запитання народних депутатів стосовно тих дій, які вчиняв народний депутат Безрезкін, і тих доказів, які є у слідства», — йдеться у повідомленні.

Сам нардеп Березкін у свою чергу спростував наведені у поданні факти.

У повідомленні також уточнюється, що перший заступник голови Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України Павло Пинзеник доповів рішення Комітету, який підтримав подання ГПУ про притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Березкіна та визнав подання генпрокурора на затримання та арешт депутата недостатньо вмотивованим та необґрунтованим.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді