Завдав удару ножем у серце: суд виніс вирок пенсіонеру

14:06, 20 ноября 2018
Жінка померла на місці події.
Завдав удару ножем у серце: суд виніс вирок пенсіонеру
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав винним 64-річного мешканця Борислава, який скоїв вбивство 58-річної дружини (ч.1 ст.115 КК України), передає прес-служба суду.

Досудовим розслідуванням встановлено, що інцидент стався 20.11.2017, близько 14:00 год., у будинку зловмисника та потерпілої.

Встановлено, що під час раптового конфлікту із 58-річною дружиною чоловік завдав їй один удар ножем у серце, внаслідок чого жінка померла на місці події.

Суд призначив пенсіонеру покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Прикарпатті 55-річний чоловік вдарив ножем в шию 82-річну матір, тому що та відмовилася дати гроші на алкоголь. Від отриманих поранень, жінка померла на місці. Зловмисника затримали.  

Крім того, ми писали, що у занедбаному підвалі на вул. Суднобудівної м.Одеси виявлено тіло невідомої жінки. Руки жінки були пов'язані, на тілі присутні незначні подряпини. Пошкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть потерпілої, виявлено не було.

Також нам стало відомо, що на території цвинтаря села Троїцького Біляївського району виявили труп літнього чоловіка з ознаками насильницької смерті

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді