Загрожуючи расправою відібрали бізнес: суд арештував адвоката та його спільника

21:57, 23 ноября 2018
Суд арештував адвоката та його спільника, які вимагали у столичного бізнесмена корпоративні права та 3 млн гривень
Загрожуючи расправою відібрали бізнес: суд арештував адвоката та його спільника
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

23 листопада за клопотанням прокуратури міста Києва обрано запобіжні заходи адвокату та його спільнику, які погрожуючи фізичною розправою та насиллям заволоділи корпоративним правами частини бізнесу столичного підприємця та вимагали у нього понад 3 млн гривень передає прес-служба прокуратури міста Києва.

Так, до адвоката, як організатору злочину, суд застосував запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці без права на заставу. Його спільнику – тримання під вартою з альтернативою внесення 500 тис. гривень застави.

Нагадаємо, зловмисників було затримано 21.11.2018 в ході спільної спецоперації столичної прокуратури, ГУ Нацполіції м. Києві та ГУ СБУ в Києві та Київській області. Обом затриманим інкриміновано вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 189 Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що напередодні двох учасників злочину, в тому числі організатора, затримали в одному з ресторанів на території Печерського району Києва під час передачі їм частини грошей — восьми тисяч доларів. Затриманим оголосили про підозру за статтею про вимагання (ч.3 ст.189 КК України).

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва