Бойовики на Донбасі різко змінили тактику

08:15, 25 ноября 2018
Українські військові пояснили нову тактику бойовиків.
Бойовики на Донбасі різко змінили тактику
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Бойовики в Луганській області кілька днів не стріляють по позиціям ЗСУ. Проте українські військові пояснили журналістам, чому противник раптово замовчав, пише mil.in.ua.

Неподалік від Золотого в Луганській області бойовики припинили обстріли позицій українських військових в минулий вівторок. На питання кореспондента про причини такого незвичайного поведінки бойовиків, військовослужбовець ЗСУ припустив, що можливо бойовики припинили обстріли з-за нестачі грошей. Адже раніше було добре чути, як окупанти ведуть себе в п’яному вигляді.

Ще одна можлива причина зниження бойової активності бойовиків – погодні умови. З настанням практично зимової погоди зникли зелені зони, в яких було зручно ховатися при проведенні операцій, тепер все добре проглядається. 

Нещодавно «Судово-юридична газета» розповідала про 900 в'язнів, які підписали прохання перевести їх до українських в’язниць. Українська сторона погодилась перевезти кожного засудженого, але на це потрібен час.

Умови утримання в колоніях нестерпні: антисанітарія, погане харчування і відсутність медичної допомоги. Засуджені не можуть скористатися умовно-достроковим звільненням, не мають змоги побачитися з рідними чи отримати листа.

"Це свідчить про кричуще порушення їхніх прав і свобод, які можна кваліфікувати як злочини проти людяності", — наголосила Денісова.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Микола Стефанчук
    Микола Стефанчук
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Бакуліна
    Світлана Бакуліна
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Оксана Бірса
    Оксана Бірса
    голова Дніпровського районного суду міста Києва
  • Оксана Терещенко
    Оксана Терещенко
    суддя Східного апеляційного господарського суду