Дві людини загинули у моторошній пожежі на Полтавщині

23:25, 1 декабря 2018
На місці пожежі виявлено загиблих 44-річного чоловіка та 78-річну жінку.
Дві людини загинули у моторошній пожежі на Полтавщині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

30 листопада, о 19:27, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку по вул. Ворошилова у с. Рокитне Кременчуцького району Полтавщини. Про це повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ ДСНСв Полтавській області.

На місце виклику було направлено 14-ту Державну пожежно-рятувальну частину. Рятувальники ліквідували займання лише о 22:55.

На місці пожежі виявлено загиблих 44-річного чоловіка та 78-річну жінку. Тіла направили в Кременчуцьке відділення обласного бюро СМЕ для з'ясування причини смерті.

Вогонь також знищив домашні речі, меблі, міжкімнатні двері та побутову техніку, пошкоджено перекриття даху, облицювання стін та стелі.

Причина пожежі з'ясовується.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Житомирській області в с. Зольня Олевського району сталася пожежа у приватному дерев’яному житловому будинку. Під час проведення розбору згарища конструкцій будинку бійці ДСНС виявила тіла двох осіб без ознак життя – 65-річного власника та його 32-річного сина. До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Також в Бердичеві в житловому будинку на вулиці Шевченка сталася пожежа. На третьому поверсі у момент пожежі знаходилась старенька лежача жінка. За нею доглядає дочка. Жінка каже: тепер не має де жити. Пожежники евакуювали її стареньку маму, нині вона в лікарні. Військового-контрактника 73-го року народження ще у свідомості швидка забрала у лікарню. У квартирі, за попередньої інформацією, чоловік був сам. Від отриманих значних опіків тіла і отруєння димом він помер.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва