Паніку про воєнний стан в Україні «роздували» навмисно: є подробиці

08:00, 5 декабря 2018
Загалом ситуація на кордоні з Росією у межах Чернігівської області є контрольованою.
Паніку про воєнний стан в Україні «роздували» навмисно: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Чернігівщині у соцмережах викрили понад 40 фейкових сторінок, через які поширювались панічні настрої серед місцевих жителів.

Про це повідомив 3 грудня ввечері під час засідання Ради оборони області голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник, передає прес-служба облдержадміністрації.

"У соціальних мережах виявлено більше 40 фейкових сторінок, зміст яких носив провокаційний характер та був спрямований на поширення панічних настроїв серед жителів Чернігівщини", - йдеться у повідомленні.

Додається, що загалом ситуація на кордоні з Росією у межах Чернігівської області є контрольованою. Рада оборони області вчергове звернулася до жителів регіону з проханням не піддаватися на будь-які інформаційні провокації.

"Органи влади забезпечують стабільне функціонування усіх об’єктів життєзабезпечення області", - обіцяють у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, щодо початку циклу масштабних зборів резервістами та військовозобов’язаними 3 грудня

Також повідомлялось, що влада України поки не планує проводити масштабну мобілізацію в Збройні сили. Президент запевнив, що держава має у своєму розпорядженні достатні ресурси для того, щоб тримати оборону на Сході України виключно силами військовослужбовців-контрактників. При нинішньому масштабі конфлікту вдаватися до мобілізації, навіть часткової, необхідності немає.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України