Зіткнення військової вантажівки з автобусом під Львовом: багато постраждалих

05:00, 14 декабря 2018
Військова служба правопорядку з'ясовує обставини аварії.
Зіткнення військової вантажівки з автобусом під Львовом: багато постраждалих
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Під Львовом військова вантажівка КрАЗ вилетіла на зустрічну смугу і зіткнулася з мікроавтобусом Volkswagen T5, унаслідок ДТП постраждали 7 осіб, повідомляє 13 грудня Генеральний штаб Збройних сил України.

"ДТП за участю військового КрАЗа і цивільного мікроавтобуса Volkswagen T5 відбулося у четвер, 13 грудня, близько 6:30 ранку на об'їзній дорозі Львова. Попередньо встановлено, що через складні погодні умови - сніг і ожеледицю - військова вантажівка вилетіла на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з мікроавтобусом", — зазначено в повідомленні Генштабу на сторінці в соцмережі Facebook.

В аварії постраждали семеро цивільних осіб, медики надають їм всю необхідну допомогу.

"Військова служба правопорядку з'ясовує обставини аварії під Львовом, в якій постраждали цивільні", — заявили в Генштабі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що правоохоронці затримали у Дніпрі громадянина РФ, який влаштував ДТП під час спроби втекти від співробітників поліції. Порушник зніс паркан і врізався у стіну. При цьому з'ясувалося, що росіянин був за кермом абсолютно голий.

Крім того, в Івано-Франковську сталася дорожньо-транспортна пригода: Mercedes на узбіччі «зніс» велосипедиста. Mercedes рухався у бік центру, водій транспортного засобу не впорався з керуванням, вдарився у Газель, його автівку розвернуло на узбіччя, де він збив 21-річного хлопця на ровері. Ровер відкинуло за міст на дах будівлі. Потерпілого шпиталізували.

 

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду