Судді та чиновники: НАЗК затвердило результати повних перевірок декларацій

20:27, 14 декабря 2018
Рішення було прийнято на засіданні 14 грудня.
Судді та чиновники: НАЗК затвердило результати повних перевірок декларацій
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

НАЗК з питань запобігання корупції на засіданні 14 грудня прийняло рішення про затвердження результатів повних перевірок декларацій 14-ти посадових осіб, а також розпочало такі перевірки щодо 7-ми осіб, передає прес-служба Національного агентства.

Так, затверджені результати повних перевірок декларацій, поданих:

Білецьким Олегом Ігоровичем, першим заступником начальника ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві, за 2015 та 2016 роки.

Бліновою Ларисою Павлівною, головним спеціалістом відділу державного контролю та нагляду за безпекою на наземному транспорті Управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області, за 2016 рік.

Гєллєром Євгенієм Борисовичем, народним депутатом України VIII скликання, за 2017 рік.

Жигуліним Андрієм Олександровичем, керівником Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України, за 2015 та 2016 роки.

Кицюком Віктором Петровичем, суддею Печерського районного суду м. Києва, за 2015 та 2016 роки.

Кос’яненком Олегом Олександровичем, заступником начальника відділу організації представництва в суді та при виконанні судових рішень Управління представництва інтересів громадянина або держави в суді прокуратури Одеської області, за 2015 рік.

Матвійчуком Вадимом Володимировичем, заступником начальника управління – начальником відділу Департаменту карного розшуку Національної поліції України, за 2017 рік.

Микитасем Максимом Вікторовичем, народним депутатом України VIII скликання, за 2016 рік.

Мозолевською Оленою Миколаївною, суддею Солом’янського районного суду м. Києва, за 2015 та 2016 роки.

Приймою Ігорем Михайловичем, завідувачем секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності, за 2015, 2016 та 2017 роки.

Рафальським Олегом Олексійовичем, директором Інституту політичних та етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, за 2016 рік.

Тараненком Юрієм Миколайовичем, начальником Полтавського обласного управління лісового та мисливського господарства, за 2015 та 2016 роки.

Трофілом Іваном Михайловичем, заступником начальника Ужгородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, за 2016 рік.

Трубаровим Віталієм Миколайовичем, в.о. Голови Фонду державного майна України, за 2016 та 2017 рік.

Рішення про проведення перевірок декларацій 10-ти із зазначених посадовців були прийняті на підставі звернень про можливе відображення у деклараціях недостовірних відомостей, якімістили фактичні дані, що можуть бути перевірені, отриманих від правоохоронних органів (щодо 3-х осіб), громадських організацій (щодо 4-х осіб) та фізичних осіб-викривачів (щодо 3-х осіб).

За результатами проведення перевірок було підтверджено інформацію про можливе відображення недостовірних відомостей 3-ма посадовцями, частково підтвердиласьінформації щодо 5-ти осіб. Стосовно 2-х посадових осіб відомості підтверджені не були.

Також на засіданні були прийняті рішення про початок проведення повних перевірок декларацій  7-ми посадовців.

Такі декларації подані:

Івановою Ларисою Броніславівною, суддею Вищого господарського суду України, за 2015, 2016 та 2017 роки.

Кізем Сергієм Миколайовичем, заступником начальника управління – начальником відділу Генеральної прокуратури України, за 2015, 2016 та 2017 роки.

Краснощоковою Наталією Степанівною, суддею Апеляційного суду Донецької області, за 2015, 2016 та 2017 роки.

Кулагіним Олексієм Володимировичем, депутатом Петропавлівсько-Борщагівської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, за 2016 та 2017 роки.

Прудивусом Олегом Васильовичем, суддею, головою суду Запорізького окружного адміністративного суду, за 2015, 2016 та 2017 роки.

Шелест Світланою Богданівною, суддею Київського апеляційного адміністративного суду, за 2015, 2016 та 2017 роки.

Крім того, Національне агентство прийняло рішення про подовження на додаткові 30 календарних днів строку повної перевірки декларацій, які були подані:

Новіковим Михайлом Олеговичем, завідувачем сектору контролю за обігом марок акцизного податку Головного управління ДФС у Вінницькій області, за 2017 рік.

Трубою Романом Михайловичем, директором Державного бюро розслідувань, за 2017 рік.

У НАЗК нагадали, що проведення повних перевірок розпочинається за інформацією, яка була отримана від фізичних чи юридичних осіб, державних органів влади в листах, зверненнях чи скаргах, у яких були наведені факти про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей, котра стосувалась конкретного суб’єкта декларування та містила фактичні дані або твердження, що можуть бути перевірені, та на підставі статті 50 ЗУ «Про запобігання корупції». 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, навіщо НАЗК проводить експертизу законопроектів про адвокатуру.

Крім того, НАЗК направило до суду адмінпротоколи щодо порушення 11-ма суб’єктами декларування термінів подання декларацій та неподання/несвоєчасного подання повідомлень про суттєві зміни у майновому стані.

Також нам стало відомо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло 3 приписи про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду