Зухвалий напад на прокурора і копа під Києвом: є подробиці

03:00, 16 декабря 2018
Нападникам загрожує до 5 років позбавлення волі.
Зухвалий напад на прокурора і копа під Києвом: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Під Києвом під час обшуку невідомі здійснили напад на прокурора і поліцейського. Про це повідомила прес-секретар кіберполіції в Facebook.

«Представники нібито з боку захисту в грубій формі перешкоджали роботі поліції в проведенні слідчих дій. Зокрема, один з адвокатів вкусив прокурора. Поліцейському також нанесені тілесні ушкодження», - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що нападникам загрожує до п'яти років в'язниці.

«Можу додати, що за напад на представника правоохоронних органів під час виконання службових обов'язків передбачена кримінальна відповідальність», - додала прес-офіцер.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що після резонансного випадку у супермаркеті Харкова, де поліцейський застрелив відвідувача, відкрито друге кримінальне провадження. Якщо в першому йшлося про перевищення службових повноважень співробітником правоохоронних органів, то в другому - про умисне вбивство.

Крім того, ми писали, що в Одесі правоохоронці обвинувачували місцевого жителя у нападі на їх колегу. Вони стверджували, що чоловік навмисне вдарив жінку-поліцейського, яка виконувала свої обов’язки, в обличчя. Від удару жінка отримала легке тілесне ушкодження. Київський райсуд Одеси визнав чоловіка невинним.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України