У страшній ДТП на Київщині загинуло подружжя

07:25, 16 декабря 2018
За даним фактом відкрито кримінальне провадження.
У страшній ДТП на Київщині загинуло подружжя
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В суботу, 15 грудня, на 3 км автодороги Володарка-Біла Церква 55-річний чоловік, керуючи автівкою «ВАЗ», виїхав на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автомобілем «Subaru». Травми, які отримали водій та його дружина, виявилися несумісні з життям, повідомили у відділі комунікації поліції в Київській області.

В результаті аварії водій «ВАЗа» та його 52-річна дружина від отриманих травм загинули на місці ДТП. Водія іномарки доправлено до реанімаційного відділення лікарні з травмами різного ступеню тяжкості.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Білоцерківського відділу поліції, працівники Слідчого управління поліції, медики.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Встановлюються причини дорожньої трагедії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Києві на Броварському проспекті чотири машини потрапили у ДТП. В салоні машини під час зіткнення знаходилися дві дівчини-пасажирки. Вони отримали травми голови та були госпіталізовані, а сам водій відмовився від госпіталізації. У свою чергу ще один учасник ДТП - водій ВАЗ - перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Крім того, ми писали, що на автотрасі Полтава - Олександрія сталася аварія: зіткнулися вантажівка «МАН» та легковий автомобіль «Mitsubishi Lancer». У ДТП загинули дві людини.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду