11-річна дівчинка з України народила дитину в Польщі

07:10, 22 декабря 2018
В Польщі 11-річна українка народила дитину.
11-річна дівчинка з України народила дитину в Польщі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В одній із лікарень Гданська 11-річна дівчинка з України народила дитину. Ймовірно, дитина стала жертвою зґвалтування, що сталося в Україні. Однак слідчі не виключають, що злочин міг статися і у Польщі. Про це повідомляє zik.ua.

Відомо, що 11-річна дівчинка скаржилася на погане самопочуття та болі у животі, тому 18 грудня мати відвезла її до клініки у Скаршеві. Лікар, оглянувши дівчинку, заявив, що вона вагітна, та повідомив про це правоохоронців. Вагітну негайно відправили до стаціонару у Старогарді Ґданському, а потім перевезли до лікарні в Гданську до спеціалізованої палати, де вона народила дитину. Лікарі не надали інформацію про стан здоров’я матері та дитини.

Розслідуванням справи займається прокуратура у Старогарді Гданському. Згідно з неофіційною інформацією, дівчину, ймовірно, зґвалтували в Україні, коли їй було 10 років. Мати заявила, що залишала її на час від’їзду до Польщі під опікою 63-річного співмешканця.

Слідчі не виключають, що жінка ще в Україні довідалася про зґвалтування і саме тому у вересні вона з донькою приїхала до Польщі. Вони також не відкидають версію про те, що зґвалтування відбулося вже у Польщі, а мати та дівчина приховують злочинця, побоюючись помсти.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Дніпрі судять чоловіка, який поглумився над 9-річним племінником.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області