Нападники на Рівненщині побили копів: всі подробиці

22:50, 21 декабря 2018
Під час конфлікту, до одного із учасників поліцейський застосував засоби фізичного впливу.
Нападники на Рівненщині побили копів: всі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 20 грудня, між селами Котів та Нова Українка Рівненського району екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль «Audi», номерний знак якого був забруднений та не освітлювався. Під час спілкування з водієм із автомобіля вийшли четверо чоловіків, із явними ознаками алкогольного сп’яніння, які висловлювались нецензурною лексикою та почали шарпати поліцейських за одяг, передає відділ комунікації поліції у Рівненській області.

Під час конфлікту, до одного із учасників поліцейський застосував засоби фізичного впливу, однак той не припинив правопорушення та почав наносити поліцейським удари рукою по голові.

24-річного жителя Котова затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У лейтенанта поліції медики діагностували струс головного мозку і забої обличчя. Наразі він перебуває під наглядом медиків.

Ще одного нападника затримали на вулиці Дубенська у Рівному. Під час опрацювання виклику заступником командиру взводу роти поліції особливого призначення, на нього з ножем кинувся 43-річним місцевий житель. Завдяки миттєвій реакції, поліцейському вдалося руками схопити ніж та затримати нетверезого чоловіка. Його помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Медики діагностували у поліцейського різані рани руки.

Обом зловмисникам слідчі повідомили про підозру в нанесенні тілесних ушкоджень поліцейським за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. За вчинені злочини чоловікам загрожує до п’яти років позбавлення волі.  

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Дніпрі ледь не сталася трагедія: жінка намагалася накласти на себе руки в своїй квартирі. На місце викликали поліцію і швидку допомогу. Постраждалу знайшли її сусіди. На місці події поліцейським розповіли, що двері в квартиру потерпілої були відкриті.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді