Розчленував жертву: на Херсонщині обрали запобіжний захід вбивці

08:45, 22 декабря 2018
За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України.
Розчленував жертву: на Херсонщині обрали запобіжний захід вбивці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Новій Каховці Херсонської області під час застілля чоловік завдав смертельних поранень співрозмовнику, потім розчленував тіло та виніс у сумках на сміттєзвалище. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві. За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Суд обрав затриманому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцейські одразу встановили всіх учасників злочину. Підозрюваного оголосили у розшук. На його пошуки був задіяний особовий склад Новокаховського, Каховського відділів поліції та працівники Управління карного розшуку обласного главку поліції.

Як розповів начальник Новокаховського відділу поліції Олександр Рогожин, поліцейські перевіряли можливі місця перебування зловмисника в районному центрі та прилеглих населених пунктах. Після декількох днів розшукової роботи підозрюваного затримали в одному з селищ Каховського району, де він переховувався у знайомої жінки.

Затриманий зізнався у скоєнні злочину та розповів, що причиною вбивства став конфлікт після надмірно випитої горілки. Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Хмельницькій області сталася трагедія. Під час спільного вживання алкогольних напоїв двоє чоловіків не змогли поділити жінку, яка була з ними під час застілля. Під час конфлікту, що розгорівся, зловмисниця «допомогла» вирішити суперечку, зарізавши одного зі співрозмовників.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області