До суду слідчими ДБР скеровано перший обвинувальний акт

17:42, 22 декабря 2018
Слідчі завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП, у якому постраждав військовослужбовець.
До суду слідчими ДБР скеровано перший обвинувальний акт
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у м. Краматорськ, завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП, внаслідок чого постраждав пасажир-військовослужбовець. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

«Водій-військовослужбовець, керуючи військовою машиною БРДМ-2, рухався у складі колони бойової техніки. Не обравши безпечної швидкості та не врахувавши дорожньої обстановки, з метою уникнення зіткнення з іншими транспортними машинами, водій з’їхав з дороги, внаслідок чого машина перекинулася на дах. Пасажир-військовослужбовець отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості», — йдеться у повідомленні.

До суду скеровано обвинувальний акт щодо водія у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1. ст. 415 Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура Луганського гарнізону.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета», що Роман Труба під час робочої наради у Львові за участі представників місцевих органів влади та правоохоронних органів заявив про те, що слідчі органів прокуратури мають рік на завершення кримінальних проваджень, відкритих до початку роботи ДБР.

Крім того, ми писали, що за підтримки Офісу Ради Європи в Україні слідчі Державного бюро розслідувань пройшли програму тренінгів в Національній академії прокуратури України.

Також нам стало відомо, що конкурсна комісія №1 оприлюднила протокол №57 із переліком конкурсантів, які допущені до участі у кваліфікаційному іспиті (тестування на знання законодавства) та списком осіб, документи яких не відповідають кваліфікаційним вимогам та які не допущені до участі у конкурсі.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду