Горе-чоловік до смерті забив колишню дружину

08:00, 25 декабря 2018
Між чоловіком і померлою виникла суперечка, яка завершилась численними ударами в район голови і тулуба жінки.
Горе-чоловік до смерті забив колишню дружину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У неділю, 23 грудня, до Рожнятівського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл району в Івано-Франківській області, в будинку, знайдено мертву жінку.

На місце події одразу виїхали працівники слідчо-оперативні групи, котрі виявили тіло 40-річної колишньої дружини господаря будинку. Тіло було з тілесними ушкодженнями, які вказували на явні ознаки насильницької смерті.

В ході проведення першочергових слідчих дій, правоохоронці з’ясували, що того вечора між 47-річним власником помешкання та померлою виникла суперечка. Під час конфлікту чоловік наніс жінці численних ударів по голові та тулубі. Отримані травми виявилися несумісними з життям, повідомляє прес-служба поліції в області.

Слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення злочинцю підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі. Проводяться першочергові слідчі дії.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажу з інструментами молоток та наніс ним суперникові не менше 20 ударів в область голови та грудної клітини.

Також ми повідомляли, що на Сумщині син до смерті забив власну матір. Спочатку вбивця намагався запевнити правоохоронців, що його літна ненька загинула природною смертю, але після проведення експертиз він зізнався, що тяжко побив її.

Ще раніше ми писали про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва