Харківська трагедія: у справі Зайцевої з'явилися нові подробиці

23:25, 28 декабря 2018
До справи залучена кримінальна поліція.
Харківська трагедія: у справі Зайцевої з'явилися нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Правоохоронні органи Харкова продовжують розшук нарколога Олени Федірко, яка першою оглядала Олену Зайцеву після ДТП. Про це повідомив начальник ГУНП України в Харківській області Олег Бех, передає Depo.

«Він (розшук - ред) продовжується. Ми зробимо все необхідне, щоб надати її стороні обвинувачення, доставити до суду», - сказав Бех.

Він підтвердив, що під наглядом понятих у Зайцевої «була відібрана достатня кількість зразків» для проведення досліджень.

У свою чергу начальник слідчого управління Сергій Чиж запевнив, що слідство передало експертам всі матеріали для проведення експертиз. Він висловив переконання, що заяви експертів про відсутність необхідних матеріалів потрібно перевірити.

«Усі матеріали у період досудового розслідування надавали експертам, всі матеріали для проведення експертиз, у тому числі хімічних», - сказав він.

Чиж також додав, що для розшуку нарколога Федірко залучена кримінальна поліція, проводяться в тому числі негласні слідчо-розшукові дії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що адвокат потерпілих Лариса Матвєєва написала скаргу на прокурорів у цій гучній справі з вимогою їх перевірки кваліфікаційно-дисциплінарною комісією.

Крім того, ми повідомляли, що журналістка порівняла справу Зайцевої з схожим справою в Мелітополі цього року, де чоловік, в крові якого виявили опіати, став винуватцем ДТП. Скільки було знайдено опіатів в крові зловмисника, лаборант не уточнив, написавши, що результат позитивний, як і у справі з Зайцевою.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду