Провалились під лід: перехожий у столиці врятував бабцю з дитиною

08:30, 5 января 2019
Дитина провалилася під лід, спускаючись з гірки.
Провалились під лід: перехожий у столиці врятував бабцю з дитиною
Скріншот з відео Руслана Поліщука / Facebook
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 3 січня, у парку Тельбін у Києві випадковий перехожий врятував з озера дитину та її бабусю.

Як розповів він на своїй сторінці у Facebook, гуляючи зі своїм сином, чоловік побачив, як з гірки на великій швидкості мчить дівчинка на тарілці.

«У наступний момент дівчинка вже ковзала по льоду, який замерз по краях озера, і влетіла в ополонку. За нею побігла її бабуся стала на край льоду, щоб дістати з води онучку, і провалилася. Поки я біг до них, два хлопця років 12- 13 підбігли, щоб допомогти вибратися на лід. У них нічого не виходило», - написав Сергій Регеда.

Після цього чоловік крикнув дітям, щоб ті відійшли до берега, а сам поспішив на допомогу жінці і дитині.

«Я розпластався на краю ополонки і почав тягнути бабусю. Вона в цей час тримала онучку за руку. Зрозумівши, що двох не витягну, і потрібно спочатку рятувати дитину схопив лівою рукою дівчинку і одним ривком витягнув на лід. З бабусею було важче. Її одяг став мокрий і важкий. Лід по краю ламкий. Але даючи їй вказівки як правильно дертися на лід - вдалося врятувати і стареньку», - розповів він.

Користувачі в коментарях оцінили шляхетний вчинок киянина.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про масштабну пожежу в Рівненській області. Пожежа у сільському будинку спалахнула вночі. Родина могла згоріти та дивом прокинулась, коли будинок був охоплений полум’ям. Щоб урятувати дітей, їх через вікна викидали в сніг.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді