Не було живого місця: тіло пенсіонерки знайшли у колодязі в Маріуполі

08:00, 11 января 2019
Труп з численними тілесними ушкодженнями був виявлений у місцевому люку.
Не було живого місця: тіло пенсіонерки знайшли у колодязі в Маріуполі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Маріуполі чоловік вбив 75-річну жінку, після чого сховали тіло у колодязі, передає прес-служба поліції міста.

Через деякий час правоохоронцям вдалося затримати підозрюванноого, яким виявився раніше засуджений 34-річний місцевий мешканець.

Про вбивство знала його співмешканка, яка й допомогла сховати тіло.

«У помешканні вони проживали утрьох – старенька, її знайома та співмешканець останньої. Напередодні між жінками виник побутовий конфлікт, розв'язати який чоловік вирішив за допомогою кухонного ножа. Поки його обраниці не було вдома, зловмисник завдав господарці квартири декілька смертельних ударів. Аби замаскувати сліди вбивства, підозрюваний вмовив співмешканку загорнути тіло у килим та вивезти його з будинку на санчатах», - повідомили правоохоронці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в одному з торговельних закладів Кропивницького зловмисник поранив ножем у шию чоловіка 1998 року народження. Інцидент стався у закладі по вулиці Велика Перспективна. Поліцейські встановили особу нападника вже наступного дня.

Ще раніше в Києві чоловік влаштував криваву різанину. Зловмисник, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння вирішив, що знайомий вкрав його мобільний телефон. Через це між ними виник конфлікт, у розпалі якого правопорушник вдарив опонента ножем у живіт.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва