Бойовики на Донбасі нарощують артилерію: є подробиці

08:15, 12 января 2019
Бойовики нині зосереджені на нарощуванні готовності до застосування артилерійських підрозділів.
Бойовики на Донбасі нарощують артилерію: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Командування бойовиків підвищує інтенсивність заходів бойової підготовки у з'єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів, передає прес-служба ГУР МОУ.

Зазначається, що основні зусилля противника нині зосереджені на нарощуванні готовності до застосування артилерійських підрозділів.

«9-10 січня на полігонах окупованих територій Донецької та Луганської областей артилерійськими та мінометними підрозділами російських окупаційних військ проведені практичні стрільби з використанням 122 та 152-мм артилерійських систем і мінометів»,- повідомляють у розвідці.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Донбасі співробітники СБУ разом з військовими затримали кулеметника бойовиків. Правоохоронці встановили, що до незаконних формувань терористів уродженець Горлівки приєднався ще 2014 року.

Також ми повідомляли, що на Донбасі виявили скупчення важкої техніки бойовиків. Поза межами виділених місць зберігання спостерігачі ОБСЄ виявили 40 танків та понад 60 бойових броньованих машин окупантів. Бойовики накопичують сили на Луганщині.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва