Череп проломив сокирою: на Хмельниччині сталася трагедія

08:15, 17 января 2019
Старший брат вдарив молодшого брата сокирою. Конфлікт виник при споживанні алкогольних напоїв.
Череп проломив сокирою: на Хмельниччині сталася трагедія
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Події мали місце в селі Немичинці Хмельницького району в ніч на 16 січня. Брати разом випивали. Однак, між ними виникла сварка. Словесна перепалка перейшла у бійку, під час якої старший брат схопив сокиру та вдарив нею свого 46-річного родича. Про це повідомляє прес-служба обласної Нацполіції.

«Зрозумівши, що накоїв, зловмисник пішов до сусідів і попросив викликати «швидку». Наразі потерпілий у важкому стані в лікарні, а підозрюваного затримали працівники поліції», — йдеться у повідомленні.

Як зазначають, у потерпілого діагностували перелом кісток черепа.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України — замах на умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про жорстоке вбивство на Сумщині. Раніше судимий чоловік зарубав сокирою одразу двох приятелів. Ще один потерпілий знаходиться у важкому стані. Нелюду загрожує довічне ув’язнення.

Також ми повідомляли, що в Мелітополі чоловік зарубав сокирою власного пасинка, після чого покінчив життя самогубством через повішання.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва