Блискуча операція: поліцейські попередили скоєння умисного вбивства

16:15, 18 января 2019
Правоохоронці затримали замовника.
Блискуча операція: поліцейські попередили скоєння умисного вбивства
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 17 січня, у Запорізькій області правоохоронні органи під час спецоперації попередили скоєння умисного вбивства місцевого мешканця, передає прес-служба поліції регіону.

Поліцейські затримали замовника, 1980 року народження, в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, та відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.14 (Готування до злочину), п.11 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) КК України.

Під час досудового розслідування поліцейськими було встановлено особу замовника та задокументовано факт передачі завдатку в сумі 500 доларів США.

Крім цього, встановлено, що причиною конфлікту між фігурантом та потерпілим є ревнощі. Оскільки колишня співмешканка правопорушника на даний час мешкає з потерпілим.

Правоохоронці також задокументовали факт передачі 2000 доларів США, за виконання вбивства, та затримано замовника злочину. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажу з інструментами молоток та наніс ним суперникові не менше 20 ударів в область голови та грудної клітини.

Також ми повідомляли, що на Сумщині син до смерті забив власну матір. Спочатку вбивця намагався запевнити правоохоронців, що його літна ненька загинула природною смертю, але після проведення експертиз він зізнався, що тяжко побив її.

Ще раніше ми писали про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області