Отримали по зубах: ЗСУ помстилися за ображеного воїна

03:00, 22 января 2019
Бойовики за добу 16 разів порушили режим припинення вогню.
Отримали по зубах: ЗСУ помстилися за ображеного воїна
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

29 січня на Донбасі був поранений один український воїн, у бойовиків — один загиблий та двоє травмованих. Про це інформує штаб операції Об'єднаних сил.

"Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення... За даними розвідки, 20 січня одного окупанта було знищено та двоє отримали поранення", — повідомили у штабі.

Бойовики за добу 16 разів порушили режим припинення вогню. Із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї стріляли поблизу Павлополя та Гнутового. Із ПТРК, гранатометів — поблизу Кам'янки. Із мінометів калібру 82 мм та гранатометів вели вогонь у районі Пісків. Із мінометів калібру 82 мм — поблизу селища Водяне. Із гранатометів різних систем — поблизу Широкиного та Красногорівки. Із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — поблизу Новомихайлівки.

Крім того, ворог обстрілював хутір Вільний та околиці Кримського з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що супутникові знімки зафіксували сотні російських танків на новій військовій базі у Ростовській області у 18 кілометрах від кордону з Україною.

Також ми повідомляли, що українська сторона СЦКК повідомила, що безпілотник Організації з безпеки і співпраці в Європі зафіксував на окупованій території Донбасу понад сто одиниць важкого озброєння і техніки терористів на сході України.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду