Розлетівся вщент: невідомі підірвали банкомат в Черкаській області

23:35, 22 января 2019
Зловмисники підірвали вуличний банкомат Приватбанку.
Розлетівся вщент: невідомі підірвали банкомат в Черкаській області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Черкаській області невідомі підірвали вуличний банкомат, який знаходився у приміщенні сільської ради. Про це повідомляє прес-служба Приватбанку в місті Черкаси.

“21 січня у селі Соколівка Жашківського району Черкаської області зловмисники підірвали вуличний банкомат ПриватБанку, ймовірно, повітряно-газовою сумішшю. Банкомат знаходився у приміщенні сільської ради на вулиці Вишнева, 20”, — йдеться в повідомленні.

В Національній поліції в Черкаській області підтвердили інформацію про підрив вуличного банкомату  в селі Соколівка.

“Наразі ми можемо лише підтвердити, що в селі Соколівка Жашківського району зловмисники підірвали вуличний банкомат. Особа ще не встановлена, слідчі поліції з’ясовують обставини злочину”, — повідомили в прес-службі.

Також Приватбанк оголосив винагороду в 50 000 гривень за будь-яку інформацію, що допоможе встановити та затримати зловмисників.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Дніпропетровській області чоловік кинув у приміщення банку гранату, яка пошкодила вітрини.

Крім того, відомо, що в Харкові зловмисники кинули гранату у відділення Ощадбанку. В результаті вибуху постраждали вітрина і двері.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде