Конкурс до ДБР: комісія повідомила важливі деталі

14:59, 23 января 2019
Комісія проведе першу частину кваліфікаційного іспиту.
Конкурс до ДБР: комісія повідомила важливі деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Конкурсна комісії №1 Державного бюро розслідувань повідомила, що із переліком тестових запитань для першої частини кваліфікаційного іспиту - тестування на знання законодавства - під час конкурсу для призначення на посади у центральному апараті Державного бюро розслідувань ви можете ознайомитись за посиланням.

Також, у Комісії нагадали:
1) для кандидатів на посади слідчих квот «а», «в», у структурних підрозділах криміналістики та експертної роботи – тестові питання будуть обиратися автоматично із усього переліку питань, що опубліковано;
2) для кандидатів на посади державних службовців – тестові питання будуть обиратися автоматично із розділів переліку тестових питань: Конституція України, Закону України «Про державну службу», антикорупційне законодавство, Закон України «Про Державне бюро розслідувань». 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що оприлюднені дати проведення тестувань в рамках конкурсу до територіальних управлінь ДБР. Завдання практичного характеру кандидати виконували 15 і 16 січня.

Також ми повідомляли, що з 25 по 31 січня 2019 року кандидати на посади державних службовців територіальних управлінь Державного бюро розслідувань проходитимуть співбесіди.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва