Бойовики  влаштували мешканцям окупованого міста екстремальний вечір

07:45, 24 января 2019
Вони відпрацьовували свої дії в разі вибуху побутового газу в житловій багатоповерхівці.
Бойовики  влаштували мешканцям окупованого міста екстремальний вечір
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На окупованому Донбасі бойовики познущалися з місцевих мешканців, влаштувавши «навчання «МЧС ДНР». Про це повідомляє «7 днів».

Бойовики влаштовують демонстративні «рятувальні» операції в той час, як окуповані міста масово страждають від реальних надзвичайних ситуацій з обвалом дахів під вагою неприбраного снігу та травмуванням і загибеллю місцевих мешкацнів через це.

Так, під вечір 22 січня в окупованому «ДНР» Донецьку бойовики влаштували чергову «показуху» — так звані навчання «МЧС ДНР«.

Величезна кількість рятувальних машин, а також «правоохоронців» і «МГБ ДНР» на оточеній і знеструмленій Шахтарській площі Донецька неабияк налякала місцевих мешканців.

Виявилось, що то бойовики відпрацьовують свої дії в разі вибуху побутового газу в житловій багатоповерхівці, про що повідомили в так званому «МЧС ДНР«.

Окупаційна влада, влаштувавши екстрим місцевим мешканцям, проводила «масову евакуацію» зі знеструмленої темної житлової багатоповерхівки.

Як видно на фото, опублікованих так званим «МЧС ДНР«, умовних «потерпілих» бойовики виводили з під’їздів із службовими собаками і відправляли в карети швидких. «Евакуйованих» бойовики звезли в одне місце, де начебто розгорнуте тимчасове місце для перебування «постраждалих».

Зазначимо, що вибухи побутового газу, як і інші катаклізми в житлових багатоповерхівках окупованих міст Донбасу не рідкість, та бойовики в реальних ситуаціях таких масштабних заходів ніколи не вживали.

У мережі ж над «показухою» бойовиків сміються, зазначаючи, що скоро об’єкти окупованого Донбасу через бездіяльність бойовиків заваляться без жодних вибухів побутового газу, а через неприбраний сніг та інші фактори, на які окупаційна влада ніяк не реагує.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що снайпер ВСУ ліквідував спецназівця бойовиків на Донбасі.

Крім того, ми писали, що на окупованих територіях Донбасу в селищі Лідіївка в Донецьку двоє молодих людей, під наркотичним сп'янінням, зробили кілька жорстоких злочинів.

Також нам стало відомо, що на Водохреща в зоні проведення ООС окупанти 16 разів обстріляли позиції українських військових, один раз порушивши Мінські домовленості.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва