Потрійне вбивство в Сумській області: у резонансній справі є нові деталі

16:47, 28 января 2019
У суді допитали потерпілу та свідка.
Потрійне вбивство в Сумській області: у резонансній справі є нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 25 січня, в судовому засіданні у справі стосовно громадянина Р., який обвинувачується в потрійному вбивстві та незаконному придбанні, носінні, зберіганні вибухової речовини без передбаченого законом дозволу, були допитані потерпіла Р. та свідок А, передає прес-служба суду.

Наступне судове засідання відбудеться 6 лютого 2019 року, на якому допитають свідків.

«Головуючий суддя – Терещенко О.І., судді Черкашина М.С., Кліщ О.В. Пошук процесуальних рішень по даній справі можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за №573/1717/18», - повідомили у суді.

Зазначається, що особа обвинувачується в тому, що 10 червня 2018 року в с. Старі Вирки, Білопільського району, Сумської області скоїв вбивство трьох осіб, двох з яких застрелив, а одного зарізав.

Крім цього, дана особа обвинувачується у незаконному придбанні, носінні та зберіганні вибухової речовини без передбаченого законом дозволу.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у столиці чоловік зарізав двох жінок та вистрибнув з вікна. Правоохоронці встановили особи загиблих. Ними виявилися 24-річний місцевий житель, який проживав разом з 53-річною матір'ю в одній квартирі. Як стало відомо, у чоловіка були проблеми з психікою. Особа другої жінки не встановлена

Крім того, ми писали, що у Чернівецькій області хлопець дерев’яною палицею вбив свого вітчима. До моменту появи правоохоронців чоловік помер від отриманих травм. За скоєне зловмиснику загрожує 15 років за ґратами.

Також нам стало відомо про жахливе вбивство у Миколаївській області: 70-річного чоловіка живцем залили цементом. Стало відомо, що між померлим та його односельцем стався конфлікт, під час якого нападник завдав  11 ножових ударів пенсіонеру. Після чого вирішив приховати сліди злочину.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Луспеник
    Дмитро Луспеник
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді, секретар Пленуму Верховного Суду
  • Олег Кравців
    Олег Кравців
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Тетяна Гребенюк
    Тетяна Гребенюк
    член Ради суддів України, суддя Господарського суду Харківської області
  • Олена Істоміна
    Олена Істоміна
    суддя Східного апеляційного господарського суду
  • Лариса Житняк
    Лариса Житняк
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду