Спалив будинок і застрелився: колектори довели чоловіка до самогубства

15:05, 30 января 2019
Пенсіонер хворів на рак і не мав грошей на лікування, тому набрав багато кредитів у банку.
Спалив будинок і застрелився: колектори довели чоловіка до самогубства
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Житомирщині пенсіонер підпалив власний будинок, після чого на очах у сусідів і рятувальників застрелився із рушниці. Сусіди переконані, що до такого жахливого самогубства чоловіка підштовхнули колектори. Про це у вівторок, 29 січня, повідомляє РБК-Україна, посилаючись на сюжет ТСН.

Кривава драма сталася у районному центрі Новограді-Волинському. Один із очевидців трагедії зняв моторошну подію на відео. Після того, як запалав будинок, навколо нього почали збиратися сусіди. Літній чоловік сидів на сходах охопленого полум’ям будинку із рушницею в руках. Хтось із сусідів хотів допомогти пенсіонеру, але у відповідь той почав стріляти.

На місце події виїхали рятувальники ДСНС, але їх чоловік також зустрів пострілами в землю. Після цього на очах у десятків свідків пенсіонер приставив обріз до горла та застрелився.

Причини такого жахливого вчинку буде з’ясовувати слідство. Сусіди стверджують, що чоловік страждав від онкології. Пенсії на лікування літній людині не вистачало, із родичами, які проживають в Російській Федерації, він також не підтримував стосунків. У підсумку пенсіонерові довелося набрати багато кредитів у банку. Будинок, у якому мешкав чоловік, також був під заставою.

Знайомі пенсіонера переконані, що до самогубства його довели колектори. Очевидці розповідають, що в день трагедії чоловіка додому підвезли невідомі на іномарці.

Справу про доведення до самогубства буде розслідувати поліція.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про трагедію в Умані на Черкащині. 15-річна школярка покінчила життя самогубством, наковтавшись пігулок. Причини такого вчинку поки що з’ясовують.

Також ми повідомляли, що у Кривому Розі сталося моторошне самогубство матері та маленької дитини. Жінці було 28, малюкові мало виповнитися 4 роки.

Крім того, у Львові на проспекті Червоної Калини чоловік намагався покінчити життя самогубством. Інспекторів біля квартири зустріла жінка і повідомила, що її брат вживає наркотичні речовини і перебуває в неадекватному стані. Він розбив склянку і набрав скла в рот та, відчинивши вікно, хотів вистрибнути з нього.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Головенко
    Олег Головенко
    суддя Київського окружного адміністративного суду
  • Володимир Донець
    Володимир Донець
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Парінов
    Андрій Парінов
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду