Переписку ватажка «ДНР» з «сірим кардиналом» Путіна розсекретили

06:00, 4 февраля 2019
Бойовики просять гуманітарну допомогу.
Переписку ватажка «ДНР» з «сірим кардиналом» Путіна розсекретили
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Учасники проекту DDoSecrets опублікували документи, отримані в результаті хакерського зламу, які  містять листування так званого ватажка «ДНР» Дениса Пушиліна з кремлівськими кураторами, передає «Громадське».

Журналістка Ема Бест з команди, що працювала над оприлюдненням зливів,  у коментарі виданню зазначила, що  новий витік інформації  зможе підтвердити певні здогадки і фактично засвідчити російську агресію проти України.

 Оприлюднене листування –  це листи ватажка самопроголошеної «ДНР» Дениса Пушиліна до Адміністрації Володимира Путіна з проханням про надання гуманітарної допомоги, а також до патріарха РПЦ Кирила з проханням про зустріч для обговорення питань захисту церквою представників самопроголошених республік.

Так, розслідувачі стверджують, що Денис Пушилін, який очолив  «ДНР» після ліквідації Олександра Захарченка, неодноразово надсилав листи в приймальню Владислава Суркова, в яких звітував про діяльність республіки та радився щодо обрання відповідних осіб в «уряд» «ДНР».

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що ЗСУ завдали точного удару по позиціях бойовиків. Українські військові завдали удару в районі населеного пункту Пантелеймонівка, біля якого мінометний підрозділ російсько-окупаційних військ постійно робить провокаційні обстріли підрозділів ООС.

Також ми повідомляли, що у штабі так званого «1-го армійського корпусу ДНР» знову активно поширюються чутки про «наступ ВСУ, що наближається». За даними координатора групи «Інформаційний опір» Дмитра Тимчука, цього разу замість приазовських степів фігурують тези про плани ЗСУ «відрізати Горлівку».

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду