Російські куратори «годують» бойовиків «наступом ЗСУ» на Горлівку

01:00, 23 ноября 2018
Таким чином російське командування намагається «тримати в тонусі» окупаційні формування.
Російські куратори «годують» бойовиків «наступом ЗСУ» на Горлівку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У штабі так званого «1-го армійського корпусу ДНР» знову активно поширюються чутки про «наступ ВСУ, що наближається». За даними координатора групи «Інформаційний опір», нардепа Дмитра Тимчука, цього разу замість приазовських степів фігурують тези про плани ЗСУ «відрізати Горлівку». Нібито за деякими «даними», в Генштабі ЗСУ вже спланована операція блискавичного оточення Горлівки, для чого до лінії фронту вже «стягуються війська».

«Авторами» такої інформації з посиланнями на дані розвідки є російські «радники» в штабі «1-го АК», і таким чином російське командування намагається «тримати в тонусі» окупаційні формування на важливому напрямку», — повідомляє експерт на своїй сторінці в Фейсбук.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що безпілотники ОБСЄ виявили бронетехніку, артилерію і зенітні ракетні комплекси незаконних збройних формувань.

Крім того, незважаючи на посилення поліцейського режиму на території самопроголошеної "ЛНР", у таких містах, як Алчевськ і Кадиївка, уже вкотре стали з'являтися проукраїнські написи у громадських місцях, на стінах будинків, зупинках громадського транспорту та магазинах.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді