Нові танки і гармати бойовиків фіксують на Донбасі

06:45, 11 ноября 2018
Безпілотники ОБСЄ виявили бронетехніку, артилерію і зенітні ракетні комплекси незаконних збройних формувань.
Нові танки і гармати бойовиків фіксують на Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В непідконтрольних Україні районах Донбасу Спеціальна моніторингова місія за допомогою БПЛА дальнього радіусу дії зафіксувала п’ять танків Т-64 в 16 км на захід від Луганська, поблизу н. п. Новоселівка, і в 41 км на захід від Луганська, поблизу н. п. Яснодольск – чотири 152-мм буксирувані гаубиці Д-20, розміщені там з порушенням ліній відводу.

За лініями відводу, але поза виділених місць зберігання озброєння у підконтрольних уряду районах БПЛА СММ дальнього радіусу дії виявив два зенітних ракетних комплекси 9К33 «Оса». Про це стало відомо зі звіту СММ ОБСЄ.

Один з ЗРК знаходився біля н. п. Червоне, в 63 км на північ від Донецька, а інший поблизу н. п. Біла Гора, у 67 км на північний захід від Луганська.

СММ зафіксувала бойові броньовані машини і зенітну установку в зоні безпеки. 7 листопада в непідконтрольних уряду районах міні-БПЛА СММ зафіксував 1 ББМ невстановленого типу біля н. п. Земляне, в 11 км на північний захід від Луганська.

У той же день БПЛА СММ дальнього радіусу дії виявив 4 бойові машини піхоти БМП-1 і 1 бронетранспортер БТР-70/80 неподалік від н. п. Пахалівка, в 40 км на захід від Луганська, 1 МТ-ЛБ поблизу Новоселівки та 1 БМП-1 біля н. п. Розсадки, в 62 км на північний схід від Донецька.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла подробиці потужного удару ООС по проросійських бойовиках на Донбасі. За даними розвідки, протягом доби четверга, 8 листопада, одного російського окупанта було знищено, санітарні ж втрати противника складають 11 осіб.

Також ми повідомляли, що проросійські бойовики почали стягувати танки, артилерію і інше важке озброєння. Всього спостерігачі ОБСЄ нарахували 122 танки, гаубиці, артилерію та іншу важку техніку.

Крім того, ми писали, що в мережі оприлюднили відео знищення розвідгрупи бойовиків на Донбасі. В районі Світлодарськ дуги бійці ООС ліквідували розвідників «ДНР».

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Вітюк
    Інна Вітюк
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Олексій Огурцов
    Олексій Огурцов
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Федорчук
    Андрій Федорчук
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Шевченко
    Наталія Шевченко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва