Бійці ООС завдали потужного удару по бойовиках на Донбасі

07:10, 10 ноября 2018
Санітарні втрати противника становлять 11 осіб.
Бійці ООС завдали потужного удару по бойовиках на Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За 8 листопада окупанти 14 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. 4 з них - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами. Про це повідомляє прес-служба ООС.

Ворог здійснював обстріли наших оборонних укріплень в районах населених пунктів Кримське, Новолуганське, Піски, Опитне, Мар'їнка, Славне, Красногорівка, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль та Лебединське.

«Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 120 мм, ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу Новолуганського. Таку ж зброю, тільки 82-го калібру, загарбники застосували неподалік Павлополя та Кримського. Саме біля останнього окупанти проявили найбільшу вогневу активність», - сказано у повідомленні.

Внаслідок бойових дій поранення дістали 2 військовослужбовці Об'єднаних сил.

9 листопада, ворожих обстрілів не зафіксовано.

За даними розвідки, протягом минулої доби, одного російського окупанта було знищено, санітарні ж втрати противника складають 11 осіб.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що проросійські бойовики почали стягувати танки, артилерію і інше важке озброєння. Всього спостерігачі ОБСЄ нарахували 122 танки, гаубиці, артилерію та іншу важку техніку.

Крім того, ми писали, що в мережі оприлюднили відео знищення розвідгрупи бойовиків на Донбасі. В районі Світлодарськ дуги бійці ООС ліквідували розвідників «ДНР».

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області