Чотири одиниці техніки російських окупантів знищили ЗСУ на Донбасі

23:45, 9 февраля 2019
Всі випадки сталися під час спроби зближення ворожих сил з нашими позиціями, і спробі атакувати.
Чотири одиниці техніки російських окупантів знищили ЗСУ на Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За 5 днів з 30 сiчня по 4 лютого 10-тa гiрсько-штурмовa бригaдa зa допомогою новiтнього укрaїнського протитaнкового комплексу «Стугнa» знищилa чотири одиницi технiки росiйсько-окупaцiйних вiйськ нa Донбaсi. Про це повідомляє вiйськовослужбовець Глiб Бaбiч нa своїй сторiнцi в Facebook.

«Всі випадки сталися під час спроби зближення ворожих сил з нашими позиціями, і спробі атакувати. Всі випадки лежать в рамках права ВСУ на адекватну відповідь», - написав Бабіч.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про вражаюче відео знищення бійцями ВСУ ворожої вантажівки з боєприпасами.

Крім того, ми повідомляли,  що безпілотник дальнього радіусу дії спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксував 60 танків бойовиків у тимчасово окупованому Донбасі.

Також нам стало відомо, що проросійські бойовики на Донбасі 11 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців, при цьому тричі застосувавши міномети 82-го калібру, заборонені Мінськими угодами. У відповідь бійці ООС продовжують точково знищувати техніку та живу силу противника.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва