Хакери атакували сайт МОЗ України: є подробиці

17:15, 15 февраля 2019
Спеціалісти вже відновили роботу сайту.
Хакери атакували сайт МОЗ України: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 15 лютого, зловмисники здійснили атаку на офіційний сайт Міністерства охорони здоров’я. Про це повідомляє прес-служба МОЗ у Facebook.

«Внаслідок несанкціонованого втручання сайт був недоступний для користувачів. Станом на 15:30 фахівці відновили функціонал сайту. Зараз сайт працює у звичному режимі. Перепрошуємо за тимчасові незручності», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Хмельницькому кіберполіція затримала працівника підприємства, який незаконно збирав особисті дані працівників держустанов, в тому числі військових частин.

Крім того, працівники Поліського управління Департаменту кіберполіції із залученням працівників Управління інформаційних технологій та програмування в західному регіоні, спільно зі слідчими Рівненської поліції за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури викрили банду шахраїв у створенні вірусів та їх використанні для незаконного збагачення.

Додамо, співробітники Служби безпеки України блокували у Запоріжжі діяльність учасника міжнародного хакерського угруповання, який розповсюджував шкідливе програмне забезпечення.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва