Справа Розенблата: з’явилися нові подробиці

17:46, 18 февраля 2019
Справу розгляне Печерський районний суд міста Києва.
Справа Розенблата: з’явилися нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Київський апеляційний суд визначив підсудність кримінального провадження стосовно народного депутата України VIII скликання, обвинуваченого народного депутата Борислава Розенблата за Печерським районним судом міста Києва. Про це передає прес-служба суду.

«18 лютого 2019 року ухвалою колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду клопотання сторони захисту в інтересах Б.С. Розенблата  про направлення обвинувального акта у кримінальному провадженні щодо В.Ю. Руденка, В.В. Косянчука, К.П. Проскурка, Т.В. Михайленко (Лобонько), М.А. Полякова, Б.С. Розенблата з Голосіївського районного суду міста Києва до Печерського районного суду міста Києва задоволено, кримінальне провадження направлено для розгляду до Печерського районного суду міста Києва», — йдеться у повідомленні.

У суді нагадали, що Б.С. Розенблат обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), ст. 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 20 вересня Окружний адміністративний суд Києва завершив розгляд справи за позовом Борислава Розенблата до НАБУ і ГПУ про визнання протиправними дій відповідачів щодо здійснення оперативно-розшукових заходів, що порушують гарантії депутатської недоторканності позивача.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки