Засідання Вищої ради правосуддя, онлайн-трансляція

10:00, 19 февраля 2019
На порядку денному — розгляд важливих питань.
Засідання Вищої ради правосуддя, онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 19 лютого, о 10:00 відбудеться засідання Вищої ради правосуддя.

В першу чергу ВРП розгляне матеріали про звільнення з посад суддів на підставі підпункту 4 пункту 16-1 розділу XV «Перехідні положення» Конституції України відповідно до подань з рекомендацією Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Також буде розглядатись питання про звільнення Людмили Іванівни Кізюн з посади судді Солом’янського районного суду міста Києва на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України відповідно до рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 1 серпня 2018 року №2476/3дп/15-18.

Крім цього, Вища рада правосуддя буде розглядати скарги судді Печерського районного суду міста Києва Лариси Іванівни Цокол на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 19 жовтня 2018 року №3168/1дп/15-18 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

Планується розгляд  скарги заступника керівника Київської місцевої прокуратури №6 Владислава Юрійовича Ігнатенка на рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів від 18 жовтня 2017 року №210 дп-17 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності та накладення дисциплінарного стягнення.

Більш детально ознайомитись з порядком денним можна за посиланням.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Вища рада правосуддя внесе Президентові України подання про призначення 12 суддів.

Крім цього, ВРП відмовилась розглядати клопотання ГПУ про відсторонення судді з Кривого Рогу.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України