Масова ДТП у Полтаві: постраждали шість автомомбілів

06:45, 20 февраля 2019
Водій одного з автомобілів не дотримався безпечної швидкості та дистанції.
Масова ДТП у Полтаві: постраждали шість автомомбілів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Полтаві на вулиці Великотирнівській, на мосту, 18 лютого сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода: зіткнулися відразу шість автівок. Про це повідомляє «Kolo News».

Фото і відео з місця події виклали у соцмережі очевидці. На фото видно, що автівки зіткнулися перед перехрестям.

«На Великотирнівській, від вулиці Ковпака в напрямку вулиці Половка близько 18.00 рухався автомобіль Mitsubishi Pajero. Він не дотримався безпечної швидкості руху і дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем Hyundai. Останній від удару відкинуло на Volkswagen Golf, який, у свою чергу, відкинуло на ЗАЗ. ЗАЗ відкинуло на Daewoo Lanos, який відкинуло на Hyundai Accent. Усі автівки рухалися попереду Mitsubishi Pajero в попутному напрямку та зупинилися перед світлофором», — пояснили у поліції.

Через ДТП на даному відрізку дороги утворився затор.

За словами Катерини Григоренко, речниці патрульної поліції міста, внаслідок аварії ніхто не постраждав, усі транспортні засоби отримали механічні ушкодження. Патрульні оформили ДТП та склали всі необхідні матеріали.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Чернівцях трапилася дорожня аварія, в результаті якої в реанімацію потрапила жінка: маршрутний автобус збив постраждалу на пішохідному переході.

Крім того, ми повідомляли, що у столиці на вулиці Ольшанської сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій ледь не постраждали троє дітей. Відзначається, що автомобіль Volkswagen Touareg врізався в Audi Q7. Після зіткнення винуватець аварії не загальмував, а продовжив таранити машину.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки