Жорстоко вбив пенсіонерку: суд покарав зухвалого зловмисника

14:43, 27 февраля 2019
Мешканця Білгород-Дністровського району засуджено до 13 років ув’язнення.
Жорстоко вбив пенсіонерку: суд покарав зухвалого зловмисника
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокурори Білгород-Дністровської місцевої прокуратури підтримували публічне обвинувачення у суді мешканця с. Приморське, який напав на жінку та забив до смерті. Про це передає прес-служба прокуратури Одеської області.

Вироком районного суду 25-річного чоловіка засуджено до 13 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна (ч. 2 ст. 121, ч. 4 ст. 187 КК України).

У жовтні 2014 року зловмисник вдерся до будинку, де мешкала пенсіонерка, та жорстоко побив її. Від завданих тілесних ушкоджень жінка померла на місці. Нападник забрав 200 грн пенсійних заощаджень та втік. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажу з інструментами молоток та завдав ним суперникові не менше 20 ударів в голову та грудну клітину.

Також ми повідомляли, що у Сумській області син до смерті забив власну матір. Спочатку вбивця намагався запевнити правоохоронців, що його літня ненька загинула природною смертю, але після проведення експертиз він зізнався, що тяжко побив її.

Ще раніше ми писали про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду