Масштабна бійня зі стріляниною на Буковині: є подробиці у справі

06:00, 1 марта 2019
Двох молодиків притягнули до відповідальності.
Масштабна бійня зі стріляниною на Буковині: є подробиці у справі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сторожинецька прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно двох чоловіків (1991 та 1992 років народження), які у липні 2018 року влаштували бійку та стрілянину в приватному домогосподарстві мешканця смт Красноїльськ. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Чернівецької області.

Досудовим розслідування встановлено, що обвинувачені за попередньою змовою, маючи при собі травматичну зброю, умисно з метою вчинення хуліганських дій прибули до приватного господарства 28-річного жителя смт Красноїльськ, завдали останньому тілесні ушкодження та у присутності сусідів потерпілого, а також його родичів здійснили декілька пострілів у повітря та у бік потерпілого. Після скоєного зловмисники зникли з місця події.

Обвинуваченим інкримінують ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що на Прикарпатті п'яні директор місцевої школи і вчитель фізкультури побили поліцейського.

Крім того, в Кривому Розі школяр жорстоко побив свого ровесника. Хлопчик повалив товариша на землю і став завдавати численних ударів.

Також повідомлялося, що у Кременчузі 15-річна дівчина напала на вітчима і вбила його.

Раніше ми писали, що в Бердянську підлітки влаштували масову бійку, в ході якої жорстоко побили одну людину.

До того ж, ми повідомляли, що масова бійка сколихнула Кропивницький: натовп із 15 п’яних молодиків напав на 4 підлітків. Правоохоронців ніхто не викликав.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва