Справа копів: мати постраждалого заявила, що сина били три години

07:45, 7 марта 2019
Мати постраждалого розкрила страшні подробиці.
Справа копів: мати постраждалого заявила, що сина били три години
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

22 лютого у Кіровському районному суді відбулося засідання по справі Михайла Корнілова, поліцейського з Києва, якого намагаються притягнути до відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, передає ugorod.kr.ua.

4 грудня 2018 року інспектори управління патрульної поліції в Кіровоградській області зупинили водія за грубе порушення ПДР. Як зазначили у патрульній поліції, водій мав ознаки алкогольного сп’яніння та поводив себе агресивно. Патрульні склали на нього відповідні адмінматеріали. Відмова реагувати на законні вимоги поліції та агресивна поведінка чоловіка змусили інспекторів застосувати до нього спецзасоби та фізичну силу у межах, визначених ЗУ "Про Національну поліцію".

Натомість мати затриманого, Тетяна Демура, стверджує, що її сина били три години і навіть «швидку» їй доводилося самій викликати.

«Швидка» приїхала, зеленкою помазала й поїхала. У мого сина зламані ребра, порваний одяг… він весь побитий був. Ще й на мене бризнули газовим балончиком, — говорить Демура.

Жінка також стверджує, що Михайло не відмовлявся від процедури перевірки на наявність алкоголю в крові. А наступного дня у обласній лікарні підтвердили відсутність алкоголю в крові сина.

Також Тетяна надала виписки з медичної карти сина, де зазначається, що Корнілов отримав закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, травму грудної клітки, перелом ребра, множинні забої та синці.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Миколаївській області судитимуть поліцейського, який збував наркотики.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва